Dagens note

Næste øveaften onsdag den 11.12.  Og  husk vi starter kl. 18:30, og de af jer, der skal med ned og synge i en eller anden loge, skal komme i det ‘nye outfit’, som Keld har meddelt i en separat e-mail.

Sangudvalget er gået i tænkeboks, men den endelige rækkefølge til vores julekoncert den 15. december, kl. 16.00 i Nicolaj Kirke, er dog ikke klar endnu.

Så, …kære sangere !!, I må væbne jer med tålmodighed, og indtil videre gælder nedenstående program —- ret til ændringer forbeholdes:

Link til program til den 15. december:

Vi kan dog meddele, at vi alle den 15. december skal møde kl. 12:00, og at vi skal have vores smoking med hvid skjorte og rød butterfly på til koncerten.

Endvidere beder bestyrelsen om, at vi alle møder op iført sorte strømper i sorte nypudsede sko samt pæne rensede negle på både fingre og tær. Vi vil efter koncerten forsøge at få taget et nyt foto af hele koret.

Link til KM-noder og lydfiler finder I stadig under henvisningen til Juleprogrammet.

OBS: Den er stadig gal med snak og pludren, når dirigenten er i gang med at instruere. Prøv nu at opføre jer som voksne mænd, de fleste er jo trods alt over konfirmationsalderen.